Onze Crowdfunding

Help ons de laatste maanden door te komen…

UPDATE 24-09-2021
Wij zijn een crowdfunding gestart voor Theo vanwege onderstaande redenen. Inmiddels is de crowdfunding afgelopen en willen wij alle mensen die hebben meegeholpen heel erg bedanken voor hun bijdrage! Het heeft Theo echt een stukje rust gegeven in zijn laatste weken en ook het vertrouwen dat de mensen wel zouden zorgen voor zijn geliefde kinderen. Lees hieronder de crowdfunding zoals wij hem toentertijd hebben geplaatst…

ORIGINELE BERICHT:
9 November 2020 was de dag dat alles voor ons gezin veranderde.
Mijn vader kreeg na eerdere foute diagnoses te horen dat de pijn in zijn rug van uitgezaaide longkanker kwam en dat hij het niet zou gaan overleven.

In 1 klap de wereld onder je voeten vandaan!

Op de avond dat het verschrikkelijke nieuws binnenkwam was het eerste wat hij zei:
Ik ga vechten om er zo lang mogelijk voor mijn kinderen te zijn!

Mijn vader die altijd zo hard werkte kan nu niks meer omdat de kanker zijn rug op al vier plaatsen heeft gebroken en hij heeft continu veel pijn.
Dat harde werken deed hij niet zomaar, hij maakte weken van tussen de 70 en 80 uur op de vrachtwagen, niet alleen omdat rijden ook zijn passie was maar ook om zijn 2 tieners van 14 en 16 alles te kunnen geven wat hij nooit had gehad.
Maar dat harde werken wat hij 45 jaar lang sinds zijn pubertijd heeft gedaan (mijn vader is net 60 geworden 😢) is ook het gene wat ons nu helaas de das omdoet.

Omdat het in de Transport Cao zo geregeld is dat je maar maximaal 15 overuren uitbetaald kan krijgen in de ziektewet loopt hij momenteel zo’n 1500 tot 2000 euro netto per maand mis waar hij normaal gesproken dus zo hard voor werkte.
Mijn vader heeft een agressieve vorm van longkanker en dus ligt het niet in de verwachting dat hij 2022 nog mee zal maken. We hopen nu elke keer op een paar weken of maanden extra, we rekken de tijd wat op met chemotherapie die gelukkig goed aanslaat alleen met elke maand langer leven lopen ook de kosten op terwijl de inkomsten zijn gehalveerd.

Ik vind dat mijn vader zich hier na al het harde werken niet druk om zou moeten maken maar toch is het een onderwerp dat speelt.
Mijn vader maakt zich zorgen over de dagelijkse kosten en hoe hij zijn kinderen straks achter zal laten. En op deze manier is het wel zeker dat de auto die mijn vader voor zijn ziekte samen met zijn zoon heeft opgebouwd en gepimpt (een oude SEAT met een dagwaarde veel lager dan de emotionele waarde) straks verkocht moet worden om de boodschappen te kunnen betalen. Daarom ben ik deze actie gestart om mijn vader een zorgeloze paar laatste maanden te geven en zodat hij straks heen kan gaan met de wetenschap dat er financieel geen ellende achterblijft.

Ook zouden we zodra het weer mogelijk is nog een paar laatste mooie herinneringen maken zoals een keer met zijn allen uit eten of een dagje naar het strand als de gezondheid en energie dit nog toe laat.

Met een kleine aanvulling kan mijn vader gerust leven zo lang als dat hij volhoud en hoeven ik en zijn 2 tieners ons niet druk te maken over de gevolgen na zijn overlijden.

Doneer via onderstaande links: UITGESCHAKELD
Bedankt voor jullie bijdrage!